Keväällä 2020 meillä oli ilo ja kunnia olla suunnittelemassa omaa kahvia Helsinkiin avautuneeseen U14-hotelliin sekä sen ravintolaan Versioniin.

U14 on jo menestystä niittäneen F6-hotellin sisar, jonka palvelu ja kokonaisuus tekevät todella vaikutuksen. Tämä luovuutta ja iloa henkivä boutique-hotelli avautui Unioninkadun ja Eteläisen Makasiinikadun kulmaan ja jakaa kanssamme ekologiset arvot, jotka näkyvät hotellin raaka-ainevalinnoissa niin hotellin, baarin kuin ravintolankin puolella.

Talon kahvi nimettiin ravintola Versionin mukaan ja se jakaa vastuulliset arvot hotellin kanssa. Täyteläisen ja keskipaahtoiseksi paahdetun sekoituksen kahvit on hankittu vastuullisiksi varmennetuista alkuperistä ja paahdettu puhtaasti aurinkoenergialla ja biokaasulla Porvoossa sijaitsevalla kahvipaahtimollamme. Kahvi sisältää lajikkeita niin Keniasta, Brasiliasta kuin Guatemalastakin, ja tyyliltään kahvi on todella tasapainoinen ja jälkimaultaan hieman marjainen.

 Versionin kahvia on myös mahdollista ostaa hotellista lahjaksi, tuliaiseksi tai vaikka ihan itselleen muistoksi upeasta hotellivierailusta.

 

u14, hotelli, kahvi, erikoiskahvi,

Referenssit

Asiakastarina: Café Tarina

Asiakastarina: Café Tarina

Café Tarina on vuonna 2017 Munkkiniemeen avattu kahvila, jonka menestyksekäs taival on laajentunut myös kauppakeskus Ainoaan, Tapiolaan vuonna 2019. Café Tarina tunnetaan herkullisista leivonnaisistaan, lounaastaan, valoisasta sekä lämpimästä tunnelmastaan ja tietysti tummapaahtoisesta kahvistaan, jonka räätälöimme kahvilalle sen taipaleen alussa.
Tutustu lisää
Kahvi & Vastuullisuus

Kahvi & Vastuullisuus

Tiedostavat kahviharrastajat ja laadukkaan kahvin nautiskelijat odottavat kahvipaahtimojen kantavan vastuuta kahvinsa ympäristövaikutuksista ja huolehtivan myös koko kahvin arvoketjun hyvinvoinnista. Meiltä kysytään usein, mitä konkreettisia toimenpiteitä teemme vastuullisuuden eteen. Siksi haluamme esitellä muutamia merkityksellisimpiä projekteja teille!
Tutustu lisää
Näin uutat tumman ja täyteläinen Korpi-kahvin French Pressillä!

Näin uutat tumman ja täyteläinen Korpi-kahvin French Pressillä!

Hitaisiin aamuihin ja brunsseille sopii meidän mielestämme rauhassa uutettu French Press-kahvi. Tekniikka suosii tummia ja täyteläisiä paahtoja, joten päätimme tehdä sinulle videon kuinka uutat brunssillesi French Press -kahvin meidän tummasta Korvesta!
Tutustu lisää
Uutuus! A+RPR - Neljännen aallon kahvi Artisan Café & Roastery kanssa

Uutuus! A+RPR - Neljännen aallon kahvi Artisan Café & Roastery kanssa

Päätimme yhdistää voimamme arvostetun huippukahvilan Artisan Café & Roasteryn kanssa ja luoda jotain uutta - A+RPR. Näyttävän paketti ei sisällä pelkästään erikoista kahvia vaan lisätessä tyhjään pakettiin multaa sekä vettä voit kasvattaa paketista Douglas-kuusen tuotantoketjun hiilijalanjälkeä kompensoimaan.
Tutustu lisää

Let's rethink coffee together

Tutustu Paulig Groupin tietosuojaselosteeseen täällä.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Lähetä lomake tai ota suoraan yhteyttä

JARKKO ISSUKKA, PAAHTIMOLÄHETTILÄS
jarkko.issukka@paulig.com
Puh. +358 40 5354 209