Paahdamme kahvisi puhtaasti aurinkoenergialla sekä biokaasulla

Kahvipaahtimomme sijaitsee Porvoon merellisellä Tolkkistenkylällä. Olemme hyödyntäneen paahtimomme laajan kattopinta-alan aurinkovoimalana, joka on ollut toiminnssa jo vuoden 2018 alkukeväästä. Katostamme noin 2000 neliömetriä noin 500 m2 on peitetty kumppanimme Solnetin toimittamilla aurinkopaneeleilla, jotka tuottavat meille vuosittain n. 45 MWh uusiutuvaa energiaa kattamaan kahviemme paahdosta syntyvä sähkön tarve. Aurinkoenergian lisäksi käytämme paahtokoneiden lämmitykseen myös biokaasua.

 

Vastuullisuus, aurinkoenergia, aurinkopaneelit, rpr, robert paulig roastery

 

Pakkauksemme ovat nyt lajiteltavia

Vuoden 2020 aikana olemme siirtyneet omien kahviemme osalta kierrätettäviin pakkausmateriaaleihin, jolloin kahvipusseista poistui pusseille tyypillinen alumiini. Nyt kahvimme pakataan täysin kierrätettäviin pakkauksiin, jotka ovat kestäviä ja suojaavat kallisarvoista raaka-ainetta hapelta ja valolta.

Avatussa kahvipakkauksessa kahvi säilyy hyvänä noin viikon verran. Tyhjät kahvipakkauksemme voi lajitella muovijätteeseen.

 

pakkaus, package, u14, coffee

 

Kaikki kahvimme on 100 % vastuulliseksi varmennettua

Kaikki käyttämämme kahvit ovat ulkopuolisen tahon vastuulliseksi varmentamia. Suurin osa kahveistamme tulee kumppaniemme kanssa yhteistyössä perustamistamme kumppanuushankkeista kahvien alkuperämaissa. Näiden kumppanuushankkeiden kautta on tavoitettu yli 100 000 kahvin viljelijää sekä opastettu heitä kestäviin ja kannattaviin viljelykäytäntöihin.

Kumppanuushankkeet ovat konkreettisimmillaan hankkeita, joissa kokoamme tietyn alueen viljelijöitä yhteen tarjoten tietoa ja käytännön tukea kahvinviljelijöiden työskentelyyn- ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Toimenpiteet voivat olla esimerkiksi koulutusta ympäristöystävällisemmistä viljelykäytännöistä, parempien kahvin käsittelyjärjestelmien rakentamisesta. Lisäksi autamme pienviljelijöitä pääsemään sertifiointien piiriin.

 

sustainable, coffee, viljelijä

 

Referenssit

Asiakastarina: Hotelli U14 & Ravintola Version

Asiakastarina: Hotelli U14 & Ravintola Version

Keväällä 2020 meillä oli ilo ja kunnia olla suunnittelemassa omaa kahvia Helsinkiin avautuneeseen U14-hotelliin sekä sen ravintolaan Versioniin. Lue miten loistohotelli päätyi pienpaahtimokahviin!
Tutustu lisää
Asiakastarina: Café Tarina

Asiakastarina: Café Tarina

Café Tarina on vuonna 2017 Munkkiniemeen avattu kahvila, jonka menestyksekäs taival on laajentunut myös kauppakeskus Ainoaan, Tapiolaan vuonna 2019. Café Tarina tunnetaan herkullisista leivonnaisistaan, lounaastaan, valoisasta sekä lämpimästä tunnelmastaan ja tietysti tummapaahtoisesta kahvistaan, jonka räätälöimme kahvilalle sen taipaleen alussa.
Tutustu lisää
Näin uutat tumman ja täyteläinen Korpi-kahvin French Pressillä!

Näin uutat tumman ja täyteläinen Korpi-kahvin French Pressillä!

Hitaisiin aamuihin ja brunsseille sopii meidän mielestämme rauhassa uutettu French Press-kahvi. Tekniikka suosii tummia ja täyteläisiä paahtoja, joten päätimme tehdä sinulle videon kuinka uutat brunssillesi French Press -kahvin meidän tummasta Korvesta!
Tutustu lisää
Uutuus! A+RPR - Neljännen aallon kahvi Artisan Café & Roastery kanssa

Uutuus! A+RPR - Neljännen aallon kahvi Artisan Café & Roastery kanssa

Päätimme yhdistää voimamme arvostetun huippukahvilan Artisan Café & Roasteryn kanssa ja luoda jotain uutta - A+RPR. Näyttävän paketti ei sisällä pelkästään erikoista kahvia vaan lisätessä tyhjään pakettiin multaa sekä vettä voit kasvattaa paketista Douglas-kuusen tuotantoketjun hiilijalanjälkeä kompensoimaan.
Tutustu lisää

Let's rethink coffee together

Tutustu Paulig Groupin tietosuojaselosteeseen täällä.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Lähetä lomake tai ota suoraan yhteyttä

JARKKO ISSUKKA, PAAHTIMOLÄHETTILÄS
jarkko.issukka@paulig.com
Puh. +358 40 5354 209