A+RPR, 4th wave coffee, collaboration, yhteistyökahvi, erikoiskahvi, speciality coffee
A+RPR -kahvin paketista voit kasvattaa douglas-kuusen

A+RPR on ns. neljännen kahviaallon kahvi, jolla viitataan kahvin trendiaaltoihin. Tätä trendiä kuvaa parhaiten tieteen, yksityiskohtien ja kokonaisvaltaisen kokemuksen tuloa kahveihin. Kehittämässämme kahvissa tämä näkyy mm. poikkeuksellisen laadukkaana Kolumbialaiselta El Paraison kahvitilalta kasvatetusta, tupla-fermentoidusta kahvista jonka poikkeuksellisen laadukkasta mausta on löydettävissä mm. mansikan ja vadelman aromeja. Kyseessä on kahvi joita yleisimmin näkee vain eri kahvikilpailuissa. Tämä kahvi on kehitetty sinulle, joka haluat kokea ja nauttia jotain todella harvinaista sekä erityistä

Kahvi on pakattu tyylikkääseen, täysin uudenlaiseen pakkaukseen jonka ulkokuori on maatuvaa materiaalia. Erikoisuutena kahvipakkauksen pohjaan on piilotettu douglas-kuusen siemeniä, jotta voit tyhjään pakettiin lisäämällä multaa ja vettä kasvattaa paketista kuusen sitomaan kahvin tuotantoketjussa syntynyttä hiilijalanjälkeä. 

Kahvikokemuksen varmistaaksemme kehitimme kahvin ympärille myös erityisen, moniaistisen kahvikupin joka kerää kahvin marjaiset aromit yhteen viinilasin tavoin. 

Kahvi sekä kuppi on saatavilla rajoitetun ajan Helsinkiläisen Artisan Café & Roasteryn kahvilasta sekä verkkokaupasta

kahvikuppi, coffee cup, wine glass, multisensory, moniaistinen
Barista Jani Mikkosen suunnittelema kahvikuppi kerää kahvin aromit yhteen viinilasin tavoin

Referenssit

Asiakastarina: Hotelli U14 & Ravintola Version

Asiakastarina: Hotelli U14 & Ravintola Version

Keväällä 2020 meillä oli ilo ja kunnia olla suunnittelemassa omaa kahvia Helsinkiin avautuneeseen U14-hotelliin sekä sen ravintolaan Versioniin. Lue miten loistohotelli päätyi pienpaahtimokahviin!
Tutustu lisää
Asiakastarina: Café Tarina

Asiakastarina: Café Tarina

Café Tarina on vuonna 2017 Munkkiniemeen avattu kahvila, jonka menestyksekäs taival on laajentunut myös kauppakeskus Ainoaan, Tapiolaan vuonna 2019. Café Tarina tunnetaan herkullisista leivonnaisistaan, lounaastaan, valoisasta sekä lämpimästä tunnelmastaan ja tietysti tummapaahtoisesta kahvistaan, jonka räätälöimme kahvilalle sen taipaleen alussa.
Tutustu lisää
Kahvi & Vastuullisuus

Kahvi & Vastuullisuus

Tiedostavat kahviharrastajat ja laadukkaan kahvin nautiskelijat odottavat kahvipaahtimojen kantavan vastuuta kahvinsa ympäristövaikutuksista ja huolehtivan myös koko kahvin arvoketjun hyvinvoinnista. Meiltä kysytään usein, mitä konkreettisia toimenpiteitä teemme vastuullisuuden eteen. Siksi haluamme esitellä muutamia merkityksellisimpiä projekteja teille!
Tutustu lisää
Näin uutat tumman ja täyteläinen Korpi-kahvin French Pressillä!

Näin uutat tumman ja täyteläinen Korpi-kahvin French Pressillä!

Hitaisiin aamuihin ja brunsseille sopii meidän mielestämme rauhassa uutettu French Press-kahvi. Tekniikka suosii tummia ja täyteläisiä paahtoja, joten päätimme tehdä sinulle videon kuinka uutat brunssillesi French Press -kahvin meidän tummasta Korvesta!
Tutustu lisää

Let's rethink coffee together

Tutustu Paulig Groupin tietosuojaselosteeseen täällä.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Lähetä lomake tai ota suoraan yhteyttä

JARKKO ISSUKKA, PAAHTIMOLÄHETTILÄS
jarkko.issukka@paulig.com
Puh. +358 40 5354 209