Café Tarina on vuonna 2017 Munkkiniemeen avattu kahvila, jonka menestyksekäs taival on laajentunut myös kauppakeskus Ainoaan, Tapiolaan vuonna 2019. Café Tarina tunnetaan herkullisista leivonnaisistaan, lounaastaan, valoisasta sekä lämpimästä tunnelmastaan ja tietysti tummapaahtoisesta kahvistaan, jonka räätälöimme kahvilalle sen taipaleen alussa. 

"Heti kahvilaa perustaessa oli selvää, että haluamme oman kahvisekoituksen. Olimme yhteydessä Robert Paulig Roasteryyn ja sovimme muutamasta testikahvista toivomustemme mukaan. Maisteltuamme kahvit oli heti selvää että toinen kahveista oli se mitä olimme etsineet. Tummapaahtoinen kahvi, mikä sopii niin mustana kuin maidon kanssa nautittavaksi. Aluksi asiakkailta tuli kommenttia että kahvi on meille liian tummaa, koska olimme ainoa kahvila alueellamme joka tarjosi tummapaahtoista kahvia. Maku kuitenkin muuttui ja kahvista alkoi pian sataa positiivista palautetta. 
Kun asiakas tulee ensikertaa meille ja kysyy millaista kahvia meiltä saa, on mukava ja helppo sanoa että meillä on meidän oma kahvisekoitus ja se paahdetaan Porvoossa Robert Paulig Roastery -pienpaahtimolla. Kahvi näyttelee luonnollisesti varsin isoa osaa kahvilan tarjonnasta. Siksi on todella tärkeää, että kahvi on aina tasalaatuista ja puhtailla laitteilla valmistettua!" - Café Tarinan perustaja Essi kertoo. 
 

Café Tarinan ”Tarina Blend”, kahvilalle räätälöity kahvi, on tummapaahtoinen sekoitus Brasilian, Kolumbian sekä Guatemalan kahveja ja maultaan erittäin täyteläinen ja pähkinäinen. Koska suurin osa suomalaisista juo kahvinsa maidon kanssa, sopii voimakkaampi kahvi erittäin hyvin maidon ja kaurajuomien kumppaniksi. Kahvilan oma kahvi on myös tehokas tapa erottautua muista kahviloista, joilla samanlaista kahvia ei ole tarjolla. Tämä uniikki kahvisekoitus on saatavilla papuina ja jauhettuna, ja sitä voi ostaa myös mukaan! Café Tarinalle räätälöity kahvi toimii loistavasti esimerkiksi lahjaideana, tuliaisena tai ihan vain kotitoimistossa nautittuna.

 

tarina, kahvi, yhteistyö, kahvi, erikoiskahvi
tarina, kahvi, yhteistyö, kahvi, erikoiskahvi

Referenssit

Asiakastarina: Hotelli U14 & Ravintola Version

Asiakastarina: Hotelli U14 & Ravintola Version

Keväällä 2020 meillä oli ilo ja kunnia olla suunnittelemassa omaa kahvia Helsinkiin avautuneeseen U14-hotelliin sekä sen ravintolaan Versioniin. Lue miten loistohotelli päätyi pienpaahtimokahviin!
Tutustu lisää
Kahvi & Vastuullisuus

Kahvi & Vastuullisuus

Tiedostavat kahviharrastajat ja laadukkaan kahvin nautiskelijat odottavat kahvipaahtimojen kantavan vastuuta kahvinsa ympäristövaikutuksista ja huolehtivan myös koko kahvin arvoketjun hyvinvoinnista. Meiltä kysytään usein, mitä konkreettisia toimenpiteitä teemme vastuullisuuden eteen. Siksi haluamme esitellä muutamia merkityksellisimpiä projekteja teille!
Tutustu lisää
Näin uutat tumman ja täyteläinen Korpi-kahvin French Pressillä!

Näin uutat tumman ja täyteläinen Korpi-kahvin French Pressillä!

Hitaisiin aamuihin ja brunsseille sopii meidän mielestämme rauhassa uutettu French Press-kahvi. Tekniikka suosii tummia ja täyteläisiä paahtoja, joten päätimme tehdä sinulle videon kuinka uutat brunssillesi French Press -kahvin meidän tummasta Korvesta!
Tutustu lisää
Uutuus! A+RPR - Neljännen aallon kahvi Artisan Café & Roastery kanssa

Uutuus! A+RPR - Neljännen aallon kahvi Artisan Café & Roastery kanssa

Päätimme yhdistää voimamme arvostetun huippukahvilan Artisan Café & Roasteryn kanssa ja luoda jotain uutta - A+RPR. Näyttävän paketti ei sisällä pelkästään erikoista kahvia vaan lisätessä tyhjään pakettiin multaa sekä vettä voit kasvattaa paketista Douglas-kuusen tuotantoketjun hiilijalanjälkeä kompensoimaan.
Tutustu lisää

Let's rethink coffee together

Tutustu Paulig Groupin tietosuojaselosteeseen täällä.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Lähetä lomake tai ota suoraan yhteyttä

JARKKO ISSUKKA, PAAHTIMOLÄHETTILÄS
jarkko.issukka@paulig.com
Puh. +358 40 5354 209