Tarinamme

Robert Paulig Roastery on maamme vanhin, yli 30-vuotias käsityöläispaahtimo.

Sijaitsemme meren rannalla Porvoon Tolkkistenkylällä ja paahdamme kahvia yhdeksän hengen voimin laadukkaan kahvin ystäville Suomeen, Viroon, Liettuaan ja Latviaan. Meidän visiomme on tuoda asiakkaidemme kahvi-ideat päivänvaloon. Haluamme haastaa paahdoillamme kahvin rajoja ja kertoa tarinoita, ja useilla ammattilaisasiakkaillamme onkin oma nimikkopaahtonsa.

Kaikki kahvimme on hankittu vastuulliseksi varmennetuista lähteistä ja paahdamme kaikki kahvimme puhtaasti kotimaisella biokaasulla sekä itsetuotetulla aurinkoenergialla.

Tuotteemme

Stay tuned

Something new coming soon!

Referenssit

A+RPR - Neljännen aallon yhteistyökahvi Artisan Café & Roastery kanssa

A+RPR - Neljännen aallon yhteistyökahvi Artisan Café & Roastery kanssa

Päätimme yhdistää voimamme arvostetun huippukahvilan Artisan Café & Roasteryn kanssa ja luoda jotain uutta. Lopputuloksena syntyi kahvi ja kokemus nimeltä A+RPR. Kahvina toimii harvinainen Kolumbialaisen El Paraiso -tilan tupla-fermentoitu kahvi sekä A+RPR:n näyttävän paketin erikoisuutena on sen lisätessä multaa sekä vettä voit kasvattaa paketista Douglas-kuusen tuotantoketjun hiilijalanjälkeä kompensoimaan. Kahville kehitimme myös erityisen kupin, joka kerää kahvin mansikkaiset aromit yhteen viinilasin tavoin.
Tutustu lisää

Kuulumiset paahtimolta

Let's rethink coffee together

Tutustu Paulig Groupin tietosuojaselosteeseen täällä.

Lähetä lomake tai ota suoraan yhteyttä

JARKKO ISSUKKA, PAAHTIMOLÄHETTILÄS
[email protected]
Puh. +358 40 5354 209